Το Άστρο του Κιάμου στο Club 22

by Σπύρος Τσιέπας , No comments

club-22
Στο Club 22 αναμένεται να λάμψει και φέτος το άστρο του πληθωρικού Πάνου Κιάμου αφού για τρίτη διαδοχική χρονιά ο αγαπητός καλλιτέχνης θα κάνει με την παρουσία του τα βράδια μας πιο απολαυστικά και ξεσηκωτικά. Με εξαίρεση τον Πάνο Κιάμο το δημοφιλές νυχτερινό μαγαζί προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο μουσικό σχήμα σε σχέση με την περσινή σεζόν, αφού πλέον δίπλα στον Πάνο Κιάμο θα βρίσκονται η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου και ο ιδιαίτερα αγαπητός στο νεανικό κοινό Σταν.

Το Club 22 έχει αρκετά υψηλή χωρητικότητα και αποτελεί ένα από τα πιο καλαίσθητα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας, στο οποίο η πρόσβαση είναι άμεση είτε μέσω της δημόσιας συγκοινωνίας είτε με αυτοκίνητο αφού εδρεύει στην καρδιά της Αθήνας, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 22.

Έτσι, για τρίτη σερί χρονιά θα θαυμάζουμε τον Πάνο Κιάμο στο Club 22 με τον κόσμο να έχει συνδυάσει στη συνείδησή του το κέντρο με τον λαοφιλή καλλιτέχνη. Αξίζει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που θα αντικρίσουμε το Σχήμα Κιάμος-Χατζίδου-Σταν και είναι ο σίγουρο ότι ο κόσμος θα το αγκαλιάσει με ζέση από την πρώτη στιγμή. Ο Σταν είναι ένας καλλιτέχνης γεμάτος φρεσκάδα και ενέργεια που πρόκειται να ενθουσιάσει το νεανικό κοινό του κέντρου.

Για να υλοποιήσετε την κράτησή σας στο Club 22 kiamos, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους τηλεφωνικούς αριθμούς που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του μαγαζιού ή αλλιώς να προβείτε σε ηλεκτρονική κράτηση μέσω της ιστοσελίδας. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του Club 22 αναγράφονται στην ιστοσελίδα ενώ η τιμή της κανονικής φιάλης ανέρχεται στα 150 ευρώ για τα τέσσερα άτομα. Από εκεί και πέρα, για φοιτητές υπάρχουν ειδικές προσφορές την Πέμπτη, με τη φιάλη να στοιχίζει 120 ευρώ για τα έξι άτομα, και την Παρασκευή, με το κόστος να διαμορφώνεται στα 130 ευρώ για τα έξι άτομα.

Σπύρος Τσιέπας

Ο κ. Τσιέπας Σπύρος είναι ο Manager της ιστοσελίδας Kratisi365.gr. Μέσα απο αυτήν την σελίδα μπορείτε να κάνετε κρατήσεις για όλες τις Live Pistes της Αθήνας ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Latest posts by Σπύρος Τσιέπας (see all)

Leave a Reply