Τα μπουζούκια στην Αθήνα είναι ζωντανά

by kratisi , No comments

Η αρχή για τα μπουζούκια, όχι όπως τα γνωρίζουμε σήμερα βέβαια, έγινε την δεκαετία του 1960 κατά την οποία ο Μανώλης Χιώτης ουσιαστικά εισήγαγε το μπουζούκι στα σαλόνια. Το μπουζούκι ως τότε ήταν όργανο λαϊκό και παιζόταν σε υπόγειες ταβέρνες. Αργότερα έγινε μέσο διασκέδασης για τους πλούσιους και ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας. Η αγάπη του ελληνικού λαού για το συγκεκριμένο τρόπο διασκέδασης είναι δεδομένη.

Αυτή η αγάπη λοιπόν οδήγησε στην ανάπτυξη των κέντρων διασκέδασης και την μετατροπή τους από απλά συνοικιακά ταβερνάκια με ζωντανή μουσική σε χαώδη κέντρα διασκέδασης. Την δεκαετία του 1990 συγκεκριμένα χτίστηκαν «μπουζούκια» μου μπορούσαν να χωρέσουν μέχρι και 3000 άτομα. Οι επιχειρηματίες βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου παράλληλα ανέβασαν τις τιμές στα ύψη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα υπερτιμολόγησης και υπεραξίας ήταν η διπλή τιμή που είθισται να ισχύει τις ημέρες των Χριστουγέννων. Για να κατανοήσουμε τα δεδομένα αναφέρουμε απλά πως για μια θέση στο τελευταίο τραπέζι στον εξώστη για το ρεβεγιόν έπρεπε να πληρώσεις από 500 ευρώ για μια φιάλη ουίσκι ανά τέσσερα άτομα. Ήρθε όμως η οικονομική κρίση το 2008 να προσγειώσει και να συνειδητοποιήσει επιχειρηματίες και καταναλωτές.

mpouzoukia

Κάποτε λοιπόν, έπρεπε να έχεις «μέσον» για ένα τραπεζάκι πίσω, πίσω, σε κάποιο από τα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας ώστε να μπορέσεις να παρακολουθήσεις και να ακούσεις τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη. Σήμερα υπάρχουν πολλές προσφορές για φοιτητές, άνεργους και πολύτεχνους με κατά πολύ μειωμένες τιμές σε σχέση με αυτές που ισχύουν κανονικά. Για να απολαύσει κανείς αυτά τα προνόμια δεν έχει παρά να επισκεφθεί την εγκυρότερη ιστοσελίδα κρατήσεων kratisi365.com και να κάνει κράτηση online ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης.

Αποτελεί κοινό τόπο πως οι αυτοματισμοί και οι καινοτόμες ιδές έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Σήμερα λοιπόν με ένα απλό κλικ στο kratisi365.com μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας και να κάνεις κράτηση για όλα τα μπουζούκια και Club της χώρας. Μπορεί σαν νοοτροπία και εξ’ ανάγκης να έχει εκλείψει η διασκέδαση στα μπουζούκια έχει απλουστευτεί όμως η διαδικασία επιλογής του σχήματος.

kratisi

Το kratisi365.com είναι η ποιο αποτελεσματική σελίδα κρατήσεων σε όλη την Ελλάδα, αφού τα τραπέζια που κλείνει για τους εκάστοτε ενδιαφερόμενους πάντα καταλήγουν στις πρώτες θέσεις με αποτέλεσμα να έχεις τις καλύτερες βαθμολογίες. Δεν πιστεύετε; Δοκιμάστε και εσείς οι ίδιοι!

Leave a Reply