Αποθηκεύστε αντικείμενα διαφόρων μεγεθών

by Ευάγγελος Αποστολίδης , No comments

spiti-store

Πολύ συχνά αποθηκεύουμε πράγματα για διάφορους λόγους. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας από τον οποίο προκύπτει η ανάγκη να αποθηκεύσουμε αντικείμενα ότι συνεχώς αποκτούμαι πράγματα τα οποία τα θεωρούμαι σημαντικά. Ένας άλλος λόγος που μπορεί να μας αναγκάσει να αποθηκεύσουμε κάποια προσωπικά μας αντικείμενα ίσως είναι κάποια μετακόμιση η οποία αναγκαστικά αναδιοργανώνει το σπιτικό μας.

Κατά την διαδικασία της αποθήκευσης σίγουρα θα θέλαμε να αποθηκεύσουμε πολλά αντικείμενα σε λίγο χώρο. Κάτι τέτοιο είναι πολλές φορές δύσκολο καθώς πολλά αντικείμενα έχουν περίεργο σχήμα και δεν ταιριάζουν μεταξύ τους έτσι ώστε να μπορέσετε να τα βολέψετε. Έτσι πολλές φορές σπάτε το κεφάλι σας σχετικά με το πώς και που να αποθηκεύσετε κάποιο από τα αντικείμενα σας. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικές συμβουλές οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν σχετικά με τις αποθηκεύσεις. Επίσης μπορείτε να πάρετε μια ιδέα όσον αφορά τις υπηρεσίες των αποθηκεύσεων στην ιστοσελίδα.

spiti-koutia

Είδη οικιακής χρήσης

Για να αποθηκεύσετε τα είδη καθαρισμού και άλλα είδη οικιακής χρήσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα ήταν καλό να δοκιμάσετε να τα ομαδοποιήσετε με άλλα αντικείμενα που έχουν παρόμοιο σχήμα. Παραδείγματος χάρη θα μπορούσατε να ομαδοποιήσετε τις σφουγγαρίστρες μαζί με κάποια άλλα ξύλα. Δέστε τα μεταξύ τους σφικτά έτσι ώστε να πιάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

Λάμπες

Δεν ήταν ποτέ εύκολο να αποθηκεύσετε λάμπες και πολύφωτα. Αφαιρέστε τις λάμπες από τα πολύφωτα και ασφαλίστε τες τυλίγοντας τες με ταινία. Κατόπιν κάντε το ίδιο με τα πολύφωτα τυλίγοντας πρώτα τα καλώδια και κατόπιν τα άλλα ευαίσθητα μέρη του πολύφωτου. Αφού το κάνετε αυτό μπορείτε να τα βάλετε μέσα σε ειδικές κουτές για εύθραυστα υλικά.

spiti-store-antikeimena

Αντικείμενα από πορσελάνη

Αντικείμενα που είναι φτιαγμένα από πορσελάνη είναι πολύ δύσκολο να αποθηκευτούν και ειδικά αν πρόκειται να μεταφερθούν. Τα αντικείμενα αυτά είναι πολύ εύκολο να σπάσουν για αυτό χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση. Θα πρέπει να τυλίξετε το κάθε ένα ξεχωριστά είτε με εφημερίδες είτε με φούσκα. Κατόπιν θα πρέπει να τα τοποθετήσετε σε χαρτοκιβώτια στα οποία θα γεμίσετε τα κενά με εφημερίδα ή με φούσκα.

Ποδήλατα

Το κακό με τα ποδήλατα είναι ότι όταν τα αποθηκεύεις πιάνουν πολύ χώρο και είναι εύκολο να πάθουν ζημιά. Για αυτό τον λόγο συνιστάται να αποσυναρμολογήσετε το ποδήλατο και να το κάνετε κομμάτια. Βάλτε σε ένα σακουλάκι όλες τις βίδες έτσι ώστε να μην τις χάσετε. Κατόπιν μπορείτε να τυλίξετε το κάθε ένα κομμάτι του ποδηλάτου με φούσκα έτσι ώστε να μην πάθουν κάποια ζημιά κατά την αποθήκευση.

Αφού λάβετε όλες αυτές τις συμβουλές υπόψη μπορείτε πλέον να ξεκινήσετε να αποθηκεύσετε τα πράγματα σας.

Ευάγγελος Αποστολίδης

Η Εταιρεία μετακομίσεις Αποστολίδης με ιδρυτή και βασικό στέλεχος τον Ευάγγελο Αποστολίδη αναλαμβάνει κάθε είδους μετακόμιση και μεταφορά είτε σχετίζεται με οικοσκευές είτε για επαγγελματικό εξοπλισμό.

Latest posts by Ευάγγελος Αποστολίδης (see all)

Leave a Reply